Blogg

Vi har nu gått in i sista veckan innan valparna flyttar. Veckan som varit har de fått klorna klippta och blivit avmaskade för tredje och sista gången hos oss. Vi hoppas på lite varmare väder så de får komma ut lite. På fredag är det dags för besiktning hos veterinären, och två flyttar redan på fredag.

Nu har alla valparna hittat sina hem, känns så bra och alla kommer bli så älskade 🙂. Valparna har nu börjat äta sitt foder torrt, vilket dom tycker är smarrigt. I veckan kommer de att få klorna klippta och bli avmaskade för tredje och sista gången hos mig.

Under förra helgen och veckan, har alla valpköpare varit och hälsat på sina valpar. Så mycket glädje hos alla 🙂, nu är det bara 2 veckor kvar tills dom första flyttar. 

Tik nr 7, har fortfarande inte hittat något hem, hoppas att hon gör det snart.

Idag har valparna blivit avmaskade för andra gången och fått sina klor klippta. De är en otroligt lätthanterlig kull, alla sju var hur lugna som helst, inget sprattel alls utan alla satt så lugnt och fint i mitt knä. Älskar hela gänget massor 🤩

Nu är tid bokad hos veterinären för hjärtkoll av alla valparna när de är 5 veckor, vi har även bokat besiktning, vaccinering och chipmärkning samma dag som de blir 8 veckor. Det betyder att valpleverans blir tidigast lördag den 12 februari. Vill gärna ha dem hemma ett dygn innan leverans när det fått sin första vaccination.

Senaste kommentarer

16.11 | 22:24

Hej. Jag heter Mona Sjögren och är intresserad av en schapendoes. Pratade med Lisbeth i Mariestad och hon tipsade om er.
Mvh Mona

...
07.09 | 16:31

Nej vi tänker oss en Bichon Havanais

...
07.09 | 16:27

Hej Evy, enklare att hålla kontakt på sagolands@hotmail.com, det är Schapendoesvalpar som planeras.

...
07.09 | 16:11

Anmäler intresse för en valp! Vinter/ vår 2022! Pensionärspar med hundvana, bor i Göteborg med tillgång till naturen utanför dörren.🐕‍🦺

...