Blogg

Valparna 2 veckor idag, de har fått sina namn de kommer ha i stamtavlan. I veckan kommer de att avmaskas och få klorna klippta för första gången. Tanken är att de på torsdag ska få flytta ut i valphagen i vardagsrummet 🙂 troligtvis blir det avsmakning av fast föda på fredag. Så det är mycket som kommer att hända för de små veckan som kommer ❤

Efter lite klurande har nu valparna fått sina namn som de ska ha i stamtavlan.

Valpsidan är nu uppdaterad med en veckas bilder 🙂

Roligt att intresset för valpar är stort, samtidigt som jag alltid ställer frågan, hur löser ni dagarna för valpen när corona är över. Känns ändå skönt att alla är så måna om att valpen ska få det bra och att man redan tänkt på hundpassning när vardagen så småning om kommer.

Som det ser ut nu så finns det en tikvalp, men jag vet inte vilken det blir förrän vi har bestämt oss för vilken vi ska behålla. Så vill man tinga en valp, så får man vara beredd på att inte få svar på vilken det blir förrän de är runt 6 veckor. Sen har jag hanen kvar, han vill jag gärna ska komma till ett hem som kan tänka sig att ställa ut honom, därför håller jag på honom och hoppas att någon utställningsintresserad ska höra av sig.

Ser att många går in på hemsidan för att se bilder på valparna. Jag uppdaterar inte hemsidan så ofta, så jag rekommenderar er att istället gå i på facebook och gruppen Sagoland's hundar, där uppdateras det med bilder oftare 🙂.

Senaste kommentarer

31.12 | 12:42

Finns det någon kull schapendoes som kommer nu i början av 2021?

...
03.12 | 18:40

Så mycket kärlek & kramar till er. /Petra, Lasse, Abbey & Ines

...
23.08 | 00:44

Hej, skicka Mail till sagolands@hotmail.com

...
22.08 | 21:47

Hej,
Vi är en familj i norra Stockholm som gärna vill ha hund igen
efter att vår fina Briard gick bort för 2 år sedan..
Schapendo vill vi gärna ha!

...